Rólam írták

Szilika Zsolt – vezérigazgatói tanácsadó, Kürt Zrt.

Balázs, kollégáimmal történt beszélgetései során nagyon hamar meglátja a problémás pontokat és sebészi pontossággal csak ezekre fókuszálva segít. Minden itt léte után, megújult, motivált munkatársakat kaptam.

Gordon Ákos – kereskedelmi igazgató, Virgo Systems

Szeretném megköszönni azt a sok – sok hasznos tanácsot, segítséget melyet nem csak a sporttal kapcsolatban és a diéta terén kaptam tőled. Nagyon motiváló voltál és sokszor kisegítettél a gödörből amikor megtorpantam , elveszítettem a a lendületemet, vagy bizonytalan voltam abban, hogy a jó úton járok. Az évek során nem csak egy edzőt és edzőpartnert ismertem meg benned, hanem egy barátot is találtam.

Dr. Pallagi Katalin

Balázs nagyon gyorsan képes rendszerezni a kapott információt és objektíven rámutatni a problémákra és rávenni az embert arra, hogy kívűlről is lássa a helyzetét. Nem példamondatokat idéz, hanem a nagyon gyorsan felméri magát az embert és a megoldandó szituációt. Azzal segít igazán, hogy nem pusztán felcímkézi a problémát, hanem tényleg megoldatja az emberrel. Nem csak meghallgat és elemez, hanem hatékonyan motivál, rávesz arra hogy változtass.

Berecz Gábor- paleo és ketogén szemléletű tanácsadó

Balázs tanácsai és iránymutatásai rámutattak arra, hogy minden megvan bennem ahhoz, hogy sikeres ember legyek. Előrelépésem akadálya én magam voltam. Egyetlen dolgot kellett tennem mégpedig, hogy ne féljek döntéseket hozni. Amíg gondolati síkon mindent tökéletesen megterveztem, addig a cselekvés hiányzott belőlem. Már néhány beszélgetés után határozottan éreztem a pozitív változást a mindennapjaimban, hiszen évek óta magam előtt tologatott, leginkább önbizalomhiányból eredő döntésképtelenség akadályozta fejlődésemet. Nagyon hálás vagyok Balázsnak! Köszönöm az eddigi beszélgetéseket és segítséget!

Szeker Annamária

“Szeretnék köszönetet mondani a hathatós segítségért. A tanácsadáson kiderítettük, hogy a legfőbb problémám az, hogy nem állok ki magamért miközben másokért igen. Ez a beszélgetés olyan bizalomban, nyugalomban és egyben lelkesedésben telt, hogy az idő szinte repült közben. Olyan erkölcsi és lelki támogatást kaptam ahhoz, hogy előbbre léphessek az életemben, ami hihetetlen volt számomra. Egy évek óta halogatott lépéshez (melyben kiállok az érdekeimért) az együttműködés adott erőt, mert ehhez új nézőpontot kellett találnom. Ehhez egy találkozás, egy beszélgetés éppen elég volt. Az kellett, hogy kívülről láthassam magam, a többi embert és a szituációt – ebből az új látószögből. Csak egy kis elmozdulás és minden megváltozott – mutatta még az angyalkártya is. A legnagyobb tapasztalás az lett, hogy ez NEM IS VOLT NEHÉZ! Hiszen csak azt tettem, amit a gyerekeimnek is tanítottam, az alapelv: Legalább kérdezd meg, legfeljebb azt mondják: nem. …és csak ritkán mondják, hogy nem – ezt még én is tudom. Tehát, köszönöm!”

Némethi Erika

“Dilemmában voltam: hagyjam-e magam mögött a szakmailag sikeresen felépített üzleti irányt, hírnevet, ismertséget, ügyfélkört egy olyan új kihívás kedvéért, ami máris sokkal több örömöt jelent. Balázs segítségével azonosítani tudtam a valós félelmeimet és meglátni egy olyan megoldást, amiben mind a 2 üzleti szál megtartható és működtethető úgy, hogy élvezni is tudjam. Köszönöm a beszélgeteseinket, Balázs!”

Szilika Zsolt

Találkozásunkkor, amely a feleségem unszolására történt, a munkától kiégve, elveszve és céltalanul bolyongva depresszió minden tünetét mutatva unottan ültem Balázzsal szemben. Egy idő után azon vettem észre magam, hogy Én beszélek, célokat fogalmazok meg, sikereket említek hétköznapjaimból. Céljaim között az egészségi állapotom javítása is megfogalmazódott, és Balázst megismerve elfogadtam ajánlatát, hogy személyi edzőm is legyen, így egyszerre építve izmaimat és lelkemet. Nem bántam meg, és úgy várom találkozásainkat, mint a róka a Kishercegben.

 

Társas együttműkődésben:

Talabér Anna, HR vezető, EGIS

„Élmény volt veletek az a nap. Élmény volt játék közben megtapasztalni önmagam, illetve a visszajelzéseitek által. A mindennapokban rutinból működöm és sokszor az érdemi visszajelzéseken túllépve rohanok tovább. Veletek egy teljesen új aspektusból nézhettem meg ezt a működést, ami egyszerre volt megdöbbentő és megnyugtató. Megdöbbentő mert nem i s gondoltam, hogy ennyire hatnak rám a megérzéseim. Megnyugtató mert mindez én vagyok. Ami tetszett, az az értő figyelem, amit kaptam tőletek, és a nyílt bizalmi légkör, ami inspirált és nyitottá tett.”

Kiss Anita, HR vezető, SberBank

„A nap fő értékét az adta nekem, hogy láttam – a sokakban talán kétségeket ébresztő – asztrológia és tréning módszertan összekapcsolását, ötletet arra, hogyan lehet ezt akár szervezeti keretek között is alkalmazni, kicsit játékosnak tűnő, de azért valódi gondolatokat elindító módon. Biztos vagyok abban, hogy az önismeretre nyitottabb emberek örömmel fogadják ezt a megközelítést. Nagyon sokat segített a napközbeni belső munkán az, hogy gyakorlatilag “véletlenszerűen” kerültünk szerepekbe és működtünk “előírásoknak” megfelelően. Levette azt a terhet, ami sok önismereti tréning elején megrémíti a résztvevőket, hogy meg kell nyílni, és volt idő arra, hogy a saját ügyünkön dolgozzunk, hogy megtaláljuk a napban azt, ami nekünk szól.”

Jamrik Márta cégvezető, tulajdonos, KidsKlub Nyelviskolák

„Nagyon örülök, hogy részt vehettem a holisztikus önismereti tréningeteken! Ez a nap igazi élmény volt számomra, nagyon tetszett az alapötlete, egyrészt, hogy holisztikus, másrészt pedig, ahogyan a programot egy kaland köré építettétek fel, ahogyan egyik feladat átkapcsolódott a másikba, szerintem ez valami teljesen új, valami nagyon friss és komplex ebben a témában!”

 

Nagy Ádám FLP igazgató

„Egy varázslatos világba kerülsz, ahol szerepek, kreatív problémamegoldás, csapatjáték és önismeretben segítő felismerések fognak szembekerülni benned. A tudatalattid rejtett titkaihoz is kulcsot kapsz, és ha azzal belépsz, olyan információkhoz jutsz, amit nem szerezhetsz meg más úton, de utat mutat neked egy sikeresebb önmagad és egy sikeresebb jövő felé”

Kiss Annamária – Vodafone Partner

„Ajánlom a tréninget mindenkinek, mert segít megtalálni a gyengeségeket az erős jellem mögött. Elmélyíti a kapcsolatot az egyénnel és a közösséggel, egy egységet kovácsol az egyénből! Köszönöm, hogy itt lehettem”

 

Empatikus Krízismenedzsment